Megnézem!
Bezár!
Gyorshírek, rövid infók

Dr. Gyovai Imre főorvos úr és Fodor Éva emlékét örökre őrizzük.

Tudta Ön hogy...

a reggeli és a tízórai elengedhe- tetlen részét képezi a napi étkezéseknek?A nap első étkezésénél érdemes szem előtt tartani, hogy ilyenkor nem gyorsan felszívódó, hirtelen nagy energiát biztosító élelmiszerre van szükség, hanem hosszabb ideig tartó, folyamatos energiaellátásra. Ezért nem ajánlottak a cukros élelmiszerek, mint ahogyan a nehéz, húsos, zsíros ételek sem, mert ezek emésztése leköti a szervezet erőforrásait, és a munkára, tanulásra hosszú órákig nem marad energia.

Online előjegyzés

Weboldalunkról történő előjegyzés. Amennyiben weboldalunkról kéri előjegyzését, kérjük töltse ki az előjegyzés oldalon lévő űrlapot. Fontos!! Minden elküldött előjegyzést egy emailben erősítünk meg, előjegyzése ekkor válik elfogadottá.

Tovább >>

 

Akadálymentes a rendelőintézet

Az elmúlt évben megtörtént a rendelőintézet akadálymente- sítése, amely során felújításra került a régi elavult lift, a bejárathoz rámpa készült, a belső lépcsők pedig csúszásgátlóval lettek ellátva.
Új szakrendelést indítottunk.

2011. március 1-től társadalom biztosítás által finanszírozott belgyógyászati szakrendelést indítottunk. A szakrendelés beutalóval vehető igénybe, előzetes időpont egyeztetést követően. Pontos rendelési időt megtalálja honlapunkon. Problémás esetekben kérje háziorvosát a konzultációra.

Legtöbben ezt keresték:  Háziorvos, háziorvos rendelő, orvos, balatonfüredi orvos, füredi doktor, kardiológus, balatonfüredi kardiológus, belgyógyász balatonfüred, Nagy Gábor belgyógyász

További találatok:  orvos, doktor,  balatonfüredi sztk, háziorvos rendelője, nagydoktor, Dr. Nagy, receptírás, kardiológia, szívkórház, belgyógyász, háziorvos szakfelügyelő főorvos, Füredi Szívegyesület, szívbetegek rehabilitációja, egészségügyi bizottság, városi rendelőintézet, ndoki,

Bemutatkozás

Tisztelt látogató. Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam.

A Steimetz gimnázium elvégzését követően 1978-ban kezdtem egyetemi tanulmányaimat A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Már az egyetemi évek alatt érdeklődési köröm a kardiológia felé fordult, így természetes volt, hogy ez irányban helyezkedem el.

Mint született budapesti nehéz szívvel, de vidéki várost választva a balatonfüredi Szívkórházban kezdtem el dolgozni. A kezdeti nehézségeket leszámítva, ma már tudom, hogy életem legjobb és legszerencsésebb döntése volt. Balatonfüred mára az ország legszebb és talán legélhetőbb városa lett, a Szívkórházban eltöltött évek tapasztalatai, kollégáim segítsége pedig lehetővé tették a szakma elsajátítását.

1990-ben belgyógyászatból, 1993-ban kardiológiából szakvizsgáztam. A kardiológiai rehabilitáció mellett a kórház intenzív részlegén, majd annak nyitott belgyógyászati osztályán dolgoztam. Ma is hálás szívvel gondolok vissza az ott eltöltött évekre és megszerzett tapasztalatokra.

1996-ban a városban új háziorvosi körzetet alakítottak ki. Mivel a kórház akkori jövője nagyon bizonytalan volt, megpályáztam az új körzetet és 1997 január 1-től itt dolgozom háziorvosként. 2000-ben háziorvostanból szakvizsgát tettem, 2001-től a balatonfüredi kistérség háziorvos szakfelügyelő főorvosa voltam hét éven keresztül. A kardiológia racionalitása után jelen munkámban a komplexitás jelenti az igazi kihívást. 2002-től a Semmelweis egyetem oktató háziorvosa lettem. A mai napig sok szigorló orvostanhallgató töltötte gyakorlatát praxisomban.

A Magyar Szív Egyesület tagjaként,1997-ben alapítottam meg a Füredi Szívegyesületet, melynek célja a szívbetegek rehabilitációja, egészségnevelés. Jelenleg több mint 50 taggal működik az egyesület. Az elmúlt évben az elnökséget fiatal kollégámnak, dr. Szibert Dávidnak adtam át, de továbbra is figyelemmel kísérem és segítem munkájukat.

2004-2006. között önkormányzati képviselő, majd a város egészségügyi bizottságának  a tagja vagyok jelenleg is. 

Egészségügyi vállalkozásunk a MEDNA 2001 Kft. jelenleg hét alkalmazottal a háziorvosi ellátás mellett a kistérség radiológiai és belgyógyászati ellátását is biztosítja. Országosan egyedülállóként a Városi Rendelőintézet részleges privatizációját követően mind a rendelő, mind az eszközök tulajdonosaként biztosítom a praxis ellátását.

A szakmai munka mellett elkötelezett híve vagyok a sportnak. Kb. 30 éve rendszeresen futok, úszok, moutenbike versenyekre járok, síelek, snowboardozok. Évente 2-3 maratoni távot teljesítek a világban.2010-ben egy futó egyesületet szerveztem, melynek az elnöke lettem. Hobbim az utazás, melyet gyakran összekötök futó, vagy kerékpár versenyekkel. Emellett szeretek táncolni,évek óta heti rendszerességgel társastánc órákra járok. Az elmúlt 10 évben közel 100000 km motorral megtett túra során bejártam Európa nagy részét.
Harminchat éve vagyok házas, feleségem szintén orvos, belgyógyász, radiológus. Jelenleg aDRC Gyógyszervizsgáló Kft-ben dolgozik klinikofarmakológusként. Fiunk 30 éves, szakács. Számos országban népszerűsítette már a magyar konyhát. Jelenleg Svájcban dolgozik.

 

Kérem ismerkedjen meg kollégáimmal is, akik nélkül munkám elképzelhetetlen lenne.


 

  • Fodor Éva Mária

    Fodor Éva

    Fodor Éva Mária vagyok 1957. 02. 20-án születtem Veszprémben. ... 

  • Farkasné Vincze Róza

    Farkasné Vincze Róza

    Farkasné Vincze Róza vagyok 1972-ben születtem Debrecenben. ...  

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Ndoki * 2009 - 2024 | Counter: 31655 / 190042 | Info
Dr. Nagy Gábor | Balatonfüred | info@ndoki.hu | www.ndoki.hu 8230. Balatonfüred, Csárda utca 1.
Start: 2010. január 10.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Balatonfüred Dr. Nagy Gábor belgyógyász, kardiológus, háziorvos weboldala

Tulajdonos: Dr. Nagy Gábor

Kapcsolat: Balatonfüred | info@ndoki.hu

Címsorszöveg: Bemutatkozás - | Dr. Nagy Gábor belgyógyász, kardiológus, háziorvos | Balatonfüred Dr. Nagy Gábor belgyógyász, kardiológus, háziorvos weboldala

Szlogen: Gyógyítás Balatonfüreden

Linkfelhő: Háziorvos, háziorvos rendelő, orvos, balatonfüredi orvos, füredi doktor, kardiológus,

Készült:Start: 2010. január 10.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső