Megnézem!
Bezár!
Gyorshírek, rövid infók

Dr. Gyovai Imre főorvos úr és Fodor Éva emlékét örökre őrizzük.

Tudta Ön hogy...

a reggeli és a tízórai elengedhe- tetlen részét képezi a napi étkezéseknek?A nap első étkezésénél érdemes szem előtt tartani, hogy ilyenkor nem gyorsan felszívódó, hirtelen nagy energiát biztosító élelmiszerre van szükség, hanem hosszabb ideig tartó, folyamatos energiaellátásra. Ezért nem ajánlottak a cukros élelmiszerek, mint ahogyan a nehéz, húsos, zsíros ételek sem, mert ezek emésztése leköti a szervezet erőforrásait, és a munkára, tanulásra hosszú órákig nem marad energia.

Online előjegyzés

Weboldalunkról történő előjegyzés. Amennyiben weboldalunkról kéri előjegyzését, kérjük töltse ki az előjegyzés oldalon lévő űrlapot. Fontos!! Minden elküldött előjegyzést egy emailben erősítünk meg, előjegyzése ekkor válik elfogadottá.

Tovább >>

 

Akadálymentes a rendelőintézet

Az elmúlt évben megtörtént a rendelőintézet akadálymente- sítése, amely során felújításra került a régi elavult lift, a bejárathoz rámpa készült, a belső lépcsők pedig csúszásgátlóval lettek ellátva.
Új szakrendelést indítottunk.

2011. március 1-től társadalom biztosítás által finanszírozott belgyógyászati szakrendelést indítottunk. A szakrendelés beutalóval vehető igénybe, előzetes időpont egyeztetést követően. Pontos rendelési időt megtalálja honlapunkon. Problémás esetekben kérje háziorvosát a konzultációra.

Legtöbben ezt keresték:  Háziorvos, háziorvos rendelő, orvos, balatonfüredi orvos, füredi doktor, kardiológus, balatonfüredi kardiológus, belgyógyász balatonfüred, Nagy Gábor belgyógyász

További találatok:  orvos, doktor,  balatonfüredi sztk, háziorvos rendelője, nagydoktor, Dr. Nagy, receptírás, kardiológia, szívkórház, belgyógyász, háziorvos szakfelügyelő főorvos, Füredi Szívegyesület, szívbetegek rehabilitációja, egészségügyi bizottság, városi rendelőintézet, ndoki,

A praxis bemutatása

Egészségügy vállalkozásunk fő tevékenysége a háziorvosi alapellátás. Emellett két szakrendelést, a belgyógyászati és a radiológiai szakrendelést biztosítjuk Balatonfüred és kistérségének.

Háziorvosi ellátási területünk döntően Balatonfüred 5. számú háziorvosi körzete, de van bejelentkezett betegünk a környező településekről is. 

Jelenleg 1911 páciensünk van, akik közül 693-an már hatvan év felettiek. Az ellátást a tulajdonomat képező Balatonfüred Csárda u. 1. I. em. 10. számú rendelőben biztosítjuk. A rendelési idő naponta négy óra.

A rendelőben az előirt minimum feltételeken túl található két vérnyomás és egy EKG holter, több kiadható vérnyomás és vércukormérő, Biotron lámpa, inhalátor, boka-kar index mérő, Cardy home EKG, trans telefonikus EKG, színes, doppler ultrahang készülék és elektromos beteghívó rendszer.

Az informatikai hátteret hat hálózatba kötött számítógép, valamint egy nagy tárhelyű server biztosítja. Az arhíválás kizárólag elektronikusan történik. Előjegyzés telefonon és online lehetséges.

A praxis ISO 9001 minőségbiztosítási bizonyítvánnyal rendelkezik.

 


  

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Ndoki * 2009 - 2024 | Counter: 15701 / 175204 | Info
Dr. Nagy Gábor | Balatonfüred | info@ndoki.hu | www.ndoki.hu 8230. Balatonfüred, Csárda utca 1.
Start: 2010. január 10.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Balatonfüred Dr. Nagy Gábor belgyógyász, kardiológus, háziorvos weboldala

Tulajdonos: Dr. Nagy Gábor

Kapcsolat: Balatonfüred | info@ndoki.hu

Címsorszöveg: A praxis bemutatása - | Dr. Nagy Gábor belgyógyász, kardiológus, háziorvos | Balatonfüred Dr. Nagy Gábor belgyógyász, kardiológus, háziorvos weboldala

Szlogen: Gyógyítás Balatonfüreden

Linkfelhő: Háziorvos, háziorvos rendelő, orvos, balatonfüredi orvos, füredi doktor, kardiológus,

Készült:Start: 2010. január 10.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső